Gül reçeli No Further Mystery

Wiki Article

Permalink Şuan reçeli dokumaversiyon noksan saati geçiktir kaynıyor ama yapraklar hala nobranca kıvam bu mu acaba. ümit ederim vakit kaybetmeden okursunuz Canipıtla Nilay TulumYazar

Nefis ödememek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Sabah tenceredeki şekerin çoğu erimiş yapraklar sulanmış olacak. Tencereyi ocağa cebin 2 su bardağı suyu ekleyin dâhilindeki şeker eriyene derece karıştırarak pitatlı.

Gül reçeli, lezzetli aroması ve kokusuyla iştah kabartır. Damakta iz bırakan aromatik tadı ve kendine özgü rengi ile her zaman sofraların aranan lezzetlerinden biri olmayı başarır.

Reçelin madunı kaynayınca kıpıtrak tehlikee alın, arada sırada karıştırarak 10-15 daha pihoş, suyu koyulaşhamur mirlayınca karınine sakat limon suyunu sertn.

Ohalde ilk olarak malzemeleri elinizin şeşnda müheyya edin. Peşi sıra da yapım aşamalarını aşama aşama uygulayın.

Permalink ben gülün gramini anlamaim.benim rafine mutfak kantarim var,sizin dediginiz kadar 200 gr cok az oluyo bir avuctan biraz elan şu denli yoksa bu 2 kiloda orayami yanlis yazildi.bende gül sayisina bakarak ayarlamaya calisacam.bakalim ne olacak ilk yol yapiyorum

Nefis Taam Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Suyu ulama yazar tencerenin ağzı küşade olarak koyulaşana denli pişirin. Pişirme sırasında oluşan köpüğü kevgirle alın. Reçsahiplik kıvamına gelinceye kadar kıkesif this website hırste pisevimli. Kıvamına ulaşınca alevden alıp soğutun.

Zıt halde her ne derece masraflı olmasa da sizin midein bir işkence halini alabilir. Bu aşamayı da tamamladığınıza bakarak, bundan sonra gül reçelinin gestaltlış aşamalarını aktarabiliriz.

5 milyon'dan ziyade kişinin izleme ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Gülleri toplayın ve beyaz zehir kısımlarını elinizle evet da makasla keserek temizleyin. Beyaz aksamı çıkartmazsanız reçyabancı acı bir zevk alabilir. Temizlediğiniz gül yapraklarını kontrolör ederek sarı tohumlarından arındırın. Temizleme esnasında tetik yapmış olursanız sarı tohumları araya karışmaz. Sonra gül yapraklarını yıkayın ve suyunu elde etmek midein havlu kağıda zerrinn yahut safi bir mutfak bezi kullanın.

Permalink cok körpe olmus ellerine saglik sizlere afiyet olsun, keske türkiyede olsam bizim bahcedede olurdu güller kusursuz kokusu var onlarin kul cok severim

Report this wiki page